Politie zoekt getuigen van spookrijder

Maarheeze – Gisteravond en nacht heeft de politie onderzoek gedaan om de toedracht van het dodelijke ongeval op de A2 te achterhalen. Bij het ongeval overleed een 28-jarige man uit Weert. Zijn vriendin raakte lichtgewond. De andere betrokkene, die in tegengestelde richting over de A2 reed, raakte zwaargewond.

De politie heeft nog de nodige vraagtekens bij het onderzoek. Men vraagt getuigen om zich te melden. Men hoopt meer duidelijkheid te krijgen over de route van de spookrijder.

Openstaande vragen

Wat was de route van de spookrijder? Wie zag hem donderdagavond ergens rijden in de minuten voor het tragische ongeval rond 20.50u? Hij reed een grijze Peugeot 4008 met Belgisch kenteken. Waar ging hij de snelweg op? Waar kwam hij vandaan?

De politie heeft daarover nog veel vragen. Ze hopen dat er mensen zijn die hen meer kunnen vertellen. Laat het de politie Oost-Brabant weten als je denkt dat je deze auto hebt zien rijden op de A2 bij Weert en je de politie hierover nog niet hebt gesproken. Bel met de verkeersspecialisten van de VOA (politie Brabant-Oost) via 0900-8844.