Win kaarten voor Toer de Moer

Winactie – Komende zondag mag Moerepetazie optreden op het Vrijthof in Maastricht. De Weerter feestformatie mag tijdens 11de van de 11de het vastelaovendjseizoen openen.

Misschien willen er wel fans mee dachten ze. Moerepetazie organiseerde een ‘Toer de Moer‘ en dat bleek een onverwacht groot succes. Binnen een aantal dagen waren er 250 kaarten verkocht. Dat was het maximum aantal fans dat Moerepetazie kon meenemen. WdG houdt nog vier stoelen vrij in de Kupers-bus voor de fans die zich wel voor hun hoofd konden slaan toen ze zagen dat Toer de Moer was uitverkocht. Dus, wil je er zondag er alsnog heel, heel, heel erg graag bij zijn? Doe dan mee met de prijsvraag.

Vul het formuliertje in zodat we weten dat jij die kaarten wil bemachtigen. We verloten 2 x 2 Toer de Moer kaarten met o.a.:
– Consumptie voor vertrek (om 7.30 uur)
– Wat lekkers voor onderweg
– Mooie groepsfoto
– Busreis naar Maastricht
– Limited Edition Moerepetazie sjaal

Neem je zwemspullen mee (of ga verkleed). Je wordt thuisgebracht (lees: de Emmasingel (bij de Tram)).

De winnaars

L. van der Aa
L. Duisters

Bekijk je dit bericht via de app? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2PddT07 om mee te doen.

De spelregels: max. 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. De prijsvraag duurt t/m woensdag 7 november 2018 21.00 uur. Minimale deelnameleeftijd is 18 jaar. De prijswinnaars krijgen uiterlijk op donderdag 8 november 2018 van WdG bericht. De prijswinnaars worden op deze pagina vermeld met voorletter en achternaam ter kennisgeving aan de andere deelnemers. Nadat de winnaars bekend zijn worden alle ingevoerde gegevens gewist. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden, ook niet aan Moerepetazie al zou je het graag willen.

En om alvast in te studeren:

Moerepetazie – Kaak van de dorst – https://youtu.be/OkV0PP3ZZb8