Winactie – Vind je dat het tijd wordt om het interieur van je woning weer eens helemaal aan te passen? Of heb je een nieuwe woning gekocht en wil je meteen zorgen voor een schitterende uitstraling in je huis? Als je op zoek gaat naar nieuwe meubels is het wel prettig als je zelf goed weet welke kant je op wilt. Toch is dat voor de meeste mensen vaak nog een lastig karwei. Je wilt echt wel iets anders, maar mist gewoon net even het inzicht om echt iets moois van je nieuwe woninginrichting te maken. Gelukkig hebben nu goed nieuws voor je. Want bij Meubel Nieuwe Stijl maak je namelijk kans op een gratis interieuradvies ter waarde van 150 euro.

Interieuradvies met behulp van moodboards, 3D-tekeningen en plattegronden

Bij Meubel Nieuwe Stijl beschikken we over een eigen interieuradviseur. Zij helpt je bij het bedenken en ontwerpen van een compleet woonplan. Of het nu gaat om een plan voor je woonkamer, slaapkamer of aan andere ruimte in je huis: het is allemaal mogelijk. Samen met de styliste gaan jullie aan de slag om iets heel moois te creëren. Eerst bepalen jullie samen je woonstijl en wordt er een plattegrond van de ruimte gemaakt. En met behulp van moodboards en 3D-tekeningen krijgen we steeds een beter beeld van hoe het kan gaan worden. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een interieur krijgt met een geheel eigen identiteit dat perfect bij je past.

Een prachtig plan in handen

Het leuke aan ons interieuradvies is dat je het door ons gemaakte plan aan het einde van de rit mee naar huis mag nemen. We printen alles uit en plakken dit op een hardboard zodat je thuis alles nog eens rustig na kan kijken. Ook een compleet lichtplan, kleuradvies op de muren en eventueel een leuk behang zijn onderdeel van ons professionele en persoonlijke interieuradvies.

Winnen: 2x kans op interieuradvies t.w.v. €150,-!

Wil je ook een persoonlijk interieuradvies winnen ter waarde van €150,-? Zoek dan de verschillen tussen onderstaande foto’s, laat daaronder je gegevens achter en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

De winnaars

E. Marechal
S. Franssen

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2OWXsAn

Actievoorwaarden: maximaal 1 inzending per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duur t/m 2 december 2018. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Meubel Nieuwe Stijl. De woonplaats wordt gevraagd vanwege een doelgroepmeting. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.