Zelfregiecentrum viert 5-jarig bestaan

(Foto’s) Vrijdag werd het 5-jarig bestaan van het Zelfregiecentrum (ZRC) in Weert gevierd. Dit centrum is gevestigd op de Roermondseweg.

Bij het ZRC ondersteunen ze mensen die om allerlei redenen minder tot hun recht komen dan zij zelf zouden willen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat ze ziek zijn geworden, een tijd in behandeling zijn geweest, veel tegenslagen hebt gehad of steeds tegen dezelfde negatieve situaties aanlopen. Het is een greep uit de talloze situaties waarbij mensen zich niet zomaar zelfstandig uit weten te redden.

Het ZRC is een innovatief initiatief dat als doel heeft mensen (weer) zelf de regie in handen te geven over hun eigen mentale welzijn. Binnen een zelfregiecentrum kunnen mensen die zich daardoor aangesproken voelen, activiteiten ontwikkelen op een zeer breed gedefinieerd werkveld.

Bij het centrum in Weert zijn de afgelopen jaren al de nodige successen geboekt. Tijd dus voor een feestje en dat werd vrijdag gevierd met een middag vol muziek, sprekers, een veiling en nadien een gezellig samenzijn tijdens een diner.

[nggallery id=’7207′]