Een oase van licht rondom de kerststal

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Over een paar dagen kunnen bezoekers weer de kerststal bezoeken. Ook dit jaar staat deze in de kloostertuin van de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat. Nieuw dit jaar is de oase van licht.

Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar doen de Vrienden van de Birgittinessen er dit jaar een schepje bovenop. Je kan gaan genieten van een waar lichtspektakel. Niet alleen de kerststal wordt extra aangelicht, maar de echte blikvanger wordt de lichtshow in de kloostertuin. Er is een speciale lichtshow gecreëerd die de bomen, Mariabeelden en Lourdesgrot in de tuin aanlicht. Ook de (monumentale) stadsmuur wordt in de schijnwerpers gezet. Dit in combinatie met passende muziek zal het een bijzondere ervaring worden voor de bezoekers.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de kerststal en kloostertuin. Vanaf komende zaterdag kun je het zelf gaan beleven. Dit jaar is de kerststal te bezoeken van 15 t/m 30 december. De poort aan de Maasstraat is elke dag geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Bekijk alvast een voorproefje.

Video via Youtube

https://youtu.be/PWUDzTx4l5k


[nggallery id=’7356′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie