Extra hulp L1 actie voor Voedselbank

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Wethouder Martijn van den Heuvel ondersteunde vanmorgen de start van de L1 actie “Samen voor de voedselbank” bij Jan Linders Molenakker. Om de actie extra onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek, helpen op 8 en 15 december vrijwilligers van de voedselbank, de Ladies Circle, het Broederschap en de Lions mee in de supermarkten van Jan Linders, Jumbo, Albert Heyn, om zoveel mogelijk lang houdbare producten op te halen.

In de regio Weert, Nederweert en Cranendonck zijn ca. 180 gezinnen afhankelijk van het wekelijkse voedselpakket van de Voedselbank Weert. Door middel van deze actie wil de voedselbank wat extra spek op de ribben krijgen voor de periodes dat zij minder (verse) producten krijgt van haar vaste leveranciers.

Door een of meerder producten van het boodschappenlijstje te doneren, steunt u de mensen voor wie een dagelijkse maaltijd niet vanzelfsprekend is!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie