Kerstconcert Clarinet Choir

Algemeen WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd

Wat zou kerstavond zijn zonder het traditionele kerstconcert van Clarinet Choir Weert (CCW)? Op maandag 24 december 2018 is het weer zover: het gratis kerstconcert in de St. Martinuskerk in Weert (Markt 8) om 18.00 uur.

Dit kerstconcert is geschikt voor alle leeftijden. Er wordt kerstmuziek uit meerdere landen gespeeld, zoals bijvoorbeeld het bekende Wonderful Christmas Time van Paul McCartney en het traditionele Oostenrijkse lied Stille, stille, stille. Aansluitend wordt vanaf 18.30 uur de Kindernachtmis opgeluisterd.

Clarinet Choir Weert, het klarinetensemble van Rick Weert, staat onder leiding van oprichter John van Peij. Traditiegetrouw vormt het kerstconcert in de Weerter St. Martinuskerk de afsluiting van het muzikale jaar van het CCW, dat dit jaar in diverse plaatsen in Nederland optrad. Zo gaf dit klarinetensemble afgelopen zomer een duoconcert met het koperblazersensemble Brasspack in Zwolle, trad het diverse keren op in Weert en verder in Nederweert-Eind, Ittervoort en Linne.

De leden, een twintigtal klarinettisten en twee slagwerkers, komen uit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant en nieuwe leden zijn altijd welkom. Geïnteresseerd om mee te spelen bij dit klarinetensemble? Loop dan eens binnen bij de repetities op de muziekschool van Rick, Wilhelminasingel 12 in Weert: iedere zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur, behalve tijdens schoolvakanties.

Voor meer informatie: www.clarinetchoirweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie