(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag rond 16.30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Heihuisweg in Weert.

Bij de zandafgraving naast het Blauwe Meertje was een Mercedes G-wagon vast komen te zitten in de modder. De chauffeur had de diepte verkeerd ingeschat waardoor de SUV met zijn neus in de modder verdween.

De bestuurder kwam met de schrik vrij. Hij hield er een nat pak aan over. De brandweer kwam ter plaatse om de assisteren bij de berging van de auto. Met een speciale lier en de spierballen van de brandweerlieden wisten ze de auto uit de modder te krijgen.

De auto is beschadigd geraakt. Het zal de eigenaar pijn doen, de auto kwam in april van dit jaar uit de fabriek en rijdt pas sinds begin november op de Nederlandse wegen.

Video via Youtube

https://youtu.be/tHyIHocQAtM

4 REACTIES

Comments are closed.