Maarheeze – (Foto’s) Maandagochtend heeft rond 8.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Maarheeze.

Ter hoogte van de toerit van de Oranje Nassaulaan naar de A2 reed het verkeer stapvoets in de rijrichting van Eindhoven. Een auto wilde van rijstrook wisselen en botste vervolgens met een motor die tussen de auto’s reed. De motorrijder kwam vervolgens ten val, maar raakte niet gewond.

De motor raakte beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De betrokken auto raakte licht beschadigd. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld kon de automobilist zijn weg vervolgen.

8 REACTIES

 1. Op eerste plaats het inhalen bij file zoals jij denkt wat hier gebeurd is mag wel, op de tweede plaats waar zie jij staan dat de moter rijder aan het inhalen was.
  Ten derde was je erbij toen het gebeurde.

 2. Het mag dus niet maar het wordt gedoogd vraag dat maar eens na aan oom agent

  Een auto wilde van rijstrook wisselen en botste vervolgens met een motor die tussen de auto’s reed. De motorrijder kwam vervolgens ten val, maar raakte niet gewond.

  Er dus tussen en niet achter lijkt me duidelijk

 3. Sinds 1991 is het niet meer verboden voor een motorrijder om langzaam tussen de file door te rijden vraag maar aan oom agent.

  Een auto wilde van rijstrook wisselen en botste vervolgens met een motor die(op de linker rijstrook) tussen de auto’s reed.
  Dus wwar aan kun jij opmaken waar de moter reed.

 4. Ook al is het niet verboden, tussen een file door te rijden…..is het voor de motorrijder, een groot risico om het dan toch te doen…..stom dus…!!

 5. Mike ze moeten je rijbewijs afnemen!!! boer

  Bij het wisselen van rijstrook of bij het maken van een andere zijdelingse verplaatsing mag geen gevaar of hinder ontstaan of kunnen ontstaan voor het overige verkeer. Het van rijstrook wisselen en daarbij een plaats innemen waarop een andere bestuurder zich al nadrukkelijk heeft voorbereid, is niet toegestaan.
  Kijkgedrag
  Vóórdat van rijstrook wordt gewisseld of een andere zijdelingse verplaatsing wordt uitgevoerd, goed opletten.
  Bij het naar links gaan, als volgt kijken:
  naar voren
  in de binnenspiegel
  in de linker buitenspiegel
  over de linkerschouder

Comments are closed.