Samen kerst vieren in Keenterhart

Wat is er mooier dan samen kerstfeest vieren? Christengemeente Nieuw Leven nodigt Weert en omgeving uit om samen kerst te beleven. Op vrijdag 21 december tijdens het kinderkerstfeest en op kerstavond tijdens de bijzondere kerstviering in het Keenterhart.

Tijdens het kinderkerstfeest verrast theatermaker, (buik)spreker en goochelaar Matthijs Vlaardingerbroek ons met een bijzondere kerstvoorstelling. Samen beleven we het kerstverhaal op een nieuwe manier, daarna genieten we nog even na in kerstsfeer met warme chocolademelk. Het kinderkerstfeest vindt plaats op vrijdag 21 december om 19:00h in Keenterhart, toegang gratis.

Op maandag 24 december om 20:00h is er de bijzondere kerstavondviering. Begeleid door een band zingen we oude en nieuwe kerstliederen en ontdekken we wat kerst in 2018 nog te betekenen heeft. Iedereen is van uitgenodigd om kerst met ons mee te komen vieren tijdens deze kerstdienst in het Keenterhart.