Gesprongen waterleiding op Boshoven

Update – (Foto’s/video) Bewoners van Boshoven die donderdagavond hun aardappelen of pasta willen koken kunnen beter een afhaalrestaurant bellen of water halen bij de Jumbo. Er is namelijk een waterleiding gesprongen en daardoor zitten een onbekend aantal huishoudens zonder leidingwater.

Het defect aan de waterleiding ontstond rond 17.00 uur in een paadje tussen de Annemoonhof en de Boshoverweg. In een voortuin van een woning ontstond een flink gat. Buurtbewoners hebben de omgeving veilig gesteld door het paadje te blokkeren met auto’s en lint te spannen.

Een monteur van WML is inmiddels ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Update

WML verwacht dat de waterleiding rond middernacht weer is hersteld. Circa 12 woningen zitten tot die tijd zonder leidingwater.

Video via Youtube

https://youtu.be/7bFLN_G0dXQ