Winactie – Van 2 t/m 5 januari vindt de tweede editie van indoor luchtkussenfestival Bouncing Boulevard plaats. Lezers van Weertdegekste maken exclusief kans op vrijkaartjes.

Na een succesvolle eerste editie in 2018 wordt wederom het overdekte luchtkussenfestival Bouncing Boulevard in Weert georganiseerd. Met maar liefst dertig luchtkussens in alle vormen en maten is Bouncing Boulevard het grootste indoor luchtkussenfestival van Limburg. De kussens worden opgebouwd in de hal van Rijo Stables, Koekoeksweg 7 in Weert. Het kleurrijke geheel wordt verder aangekleed met een kinderdisco en een terras waar bezoekers kunnen genieten van feestelijke lekkernijen.

Winactie

Onder lezers van Weertdegekste worden 3 x 4 vrijkaarten verloot. Wil je kans maken? Bezoek dan www.bouncingboulevard.nl/weertdegekste, vul je e-mailadres in en je doet automatisch mee. Op 30 december worden drie winnaars verrast met elk vier vrijkaarten. Gegevens worden alleen gebruikt voor deze winactie.

Voorverkoop

Bouncing Boulevard vindt plaats in de tweede week van de kerstvakantie, van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cigo Van Bun in de Muntpassage in Weert voor een gereduceerd tarief van 3 euro. Aan de kassa van het evenement kosten tickets 3,50 euro.

Het luchtkussenfestival is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen met specialisatie in publieksevenementen, en wordt ondersteund door bedrijvenvereniging Weerter Boulevard. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.bouncingboulevard.nl.