Botsing op Napoleonsweg Ittervoort

112 Leudal Reageer 1 min. leestijd

Ittervoort – (Foto’s) Vrijdag heeft iets voor 13.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Napoleonsweg in Ittervoort.

Op de weg van Grathem naar Ittervoort had op het viaduct over de A2 een kop-staart botsing plaatsgevonden. De voorste auto ging op de rem voor het oranje licht bij de verkeerslichten en de automobilist daarachter merkte dat te laat op. Het gevolg was een flinke klap.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De auto’s liepen flinke blikschade op en zijn afgesleept door een berger. Vanwege de bergingswerkzaamheden moest de afrit van de A2 enkele minuten worden afgesloten.

[nggallery id=’7506′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie