Burgemeester Jos Heijmans heeft namens de gemeente Weert besloten om Café Keent aan de Kerkstraat 96 met onmiddellijke ingang te sluiten. De vergunningen van de exploitant op dit adres worden ingetrokken. De burgemeester heeft hiertoe besloten omdat de openbare orde en veiligheid in het geding was.

Weloverwogen besluit


De keuze om de vergunningen van deze ondernemer in te trekken en tot sluiting van het pand over te gaan is niet over één nacht ijs gegaan. Er heeft zorgvuldig overleg plaatsgevonden met onder andere de politie. Daarnaast heeft de gemeente zelf onderzoek gedaan.

Gelet op het algemeen belang en in het bijzonder het waarborgen van de veiligheid en gezondheid in en rond het horecabedrijf is de gemeente van oordeel dat de intrekking van de vergunningen gerechtvaardigd is.Per direct gesloten


De gemeente heeft de exploitant van Café Keent laten weten dat de horecagelegenheid vanaf vandaag, donderdag 24 januari, gesloten dient te zijn.

Eerdere sluiting

In november 2016 moest het cafe ook al tijdelijk de deuren sluiten. Nadat er een plan met verbeterpunten op tafel lag mocht het cafe weer open. Tot vandaag.

8 REACTIES

  1. nou rij daar maar eens elke dag lags dan weet je het wel ze halen drank ergens anders drinken het dan buiten op en gooien de flesjes en blikjes in de zijstraat en dan praat ik nog niet over het dealen

  2. Goed zo Jos, laat maar zien dat je toch ook ballen hebt. De buurt is u dankbaar dat uw ogen toch zijn geopend. Nu nog damocles toe gaan passen op de wiethokken, dealers en lab`s.
    Weert is nu nog steeds aantrekkelijk omdat er niks werd gesloten.
    Maak 2019 het jaar dat damocles ook in Weert gebruikt wordt.

Comments are closed.