(Foto’s) Woensdagavond omstreeks 19.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Diesterbaan in Weert.

Een auto was uit de bocht gegleden en vervolgens frontaal tegen een boom gebotst. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto liep flinke schade op en is afgesleept door een berger.

Mocht je vanavond en/of morgenvroeg de weg op gaan, wees dan extra voorzichtig. Het gaat vannacht flink vriezen waardoor het verraderlijk glad kan zijn.

4 REACTIES

  1. Vanuit de stad was de Keulerstraat, Parklaan en de Diesterbaan schoon geveegd tot aan de Dijkerstraat. Vanaf de Dijkerstraat was het één harde aangereden sneeuw/ijsbaan. Na 200 mtr komt er een scherpe bocht, die je echt niet met 40 kmh kon nemen, laat staan met 60kmh.

  2. Zeker waar, maar om dit overmoedig te noemen. Persoonlijk vind ik gewoon gewoon klote met de bok geveegd is door gemeente Weert. Zeker op dit stuk daar precies op gevaarlijke bocht gestopt is met vegen.

  3. Let op..!!!
    Morgen weer de nodige schuivers, door zeer onvoorzichtige “chauffeurs” !!!
    Het is voor deze klungels te moeilijk om het wegdek en de omstandigheden te “lezen”.
    Hopelijk nemen ze met hun onverantwoord rijgedrag geen fietsers of voetgangers mee…..

Comments are closed.