(Foto’s/video) Vrijdagavond is Jos Stultiens uitgeroepen tot nieuwe prins van V.V. Vreug of Laat.
Jos Stultiens is 64-jaar jong en geboren in Tungelroy.

Jos is al 44 jaar getrouwd met Hetty van Kimmenade en samen hebben ze drie kinderen: Davy, Patrick en Angela. Dit zijn ook zijn adjudanten. Jos is ook trotse opa van 4 kleinkinderen.In het dagelijkse leven zit Jos op de veegwagen van Risse-Vebego Groen en zorgt hij dat de straten schoon blijven. Z’n hobby’s zijn lekker uit-eten met een potje bier erbij, op bank samen met z’n Hetty tv kijken en op zondag uren computeren met een bakje koffie.Keent is de wijk waar Jos vanaf z’n 5de levensjaar opgroeide. Hij voetbalde bij Megacles, SV Moesel en Cresentia. Jos woonde in de voormalige boerderij van Harrie Weekers tegenover het voetbalveld van Megacles aan de Keulerstraat. Daar kleedde de voetballers zich om en in de pauzes zette z’n moeder altijd thee. Ook deed de boerderij van Jos z’n ouders dienst als opslag voor het oud papier. De boerderij is inmiddels gesloopt.

De vader van Jos was Toon Stultiens van de Theuniskapelstraat, en zijn moeder was Nel Lenaers uit Tungelroy (bijnaam was Theunissen Nel).Het devies van deze kersverse vastelaovendjprins is: “Ich laot mét dieës daag de vaegwâge staon, um doeër ut Wieërterland te gaon”. Verder heeft Jos de orde van “un groeëte pot beer” ingesteld.

Video via Youtube

https://youtu.be/ECcD4RaOMgA

2 REACTIES

Comments are closed.