Jeugdprinsenpaar Zweeloeëre

Foto door: Naomi Winters photography

Op zondagmiddag 27 januari 2019 zijn in een bomvolle zaal Mats van Knippenberg en Nicky van Tilburg uitgeroepen tot nieuw jeugd prinsenpaar van V.V. de Zweeloeëre op Leuken.

Jeugdprins Mats 1e is 11 jaar en woont op de Schuttenbeemd samen met zijn ouders Marco en Maaike ook woont hij daar met zijn grote broer Dirk en met hond Duuk. Vastelaovundj zit in zijn bloed want vader Marco is in 2009 Landhieër geweest bij de Schaopkes. Hij zit in groep 8 bij juf Carla op IKC Leuken samen met zijn prinses Nicky.Het allerliefste knalt hij met de bal tijdens het Handballen in de D2 van HV Rapiditas ook vind hij natuurlijk vastelaovundj geweldig.

Jeugdprinses Nicky is ook 11 jaar en woont op de Oogststraat samen met haar ouders Rob van Tilburg en Sonja Mols ook heeft zij een kat genaamd Muffin. Haar allergrootste hobby’s zijn vollyballe bij VC Weert in de C, game en natuurlijk vastelaovundj vieren. Zij heeft in 2014 ‘’Luuëke hieët talent’’ gewonnen ook heeft zij een aantal keer samen met ‘’De Luuëker badjes’’ in de familie optocht mee gelopen op Leuken.

Samen hebben zij de orde van ‘De knallendje balle’ ingesteld en gaan ze ons voor onder hun devies “Hatseflats, mét Nicky en Mats knalle vae de vastelaovundj in!”.