Overvaller cafetaria vlucht zonder buit

In het onderzoek naar een overval op een frituurzaak donderdag roept de politie getuigen op om zich te melden.

Donderdagavond kwam de verdachte rond 21.45 uur de frituur aan de Sint Odastraat binnen en wilde geld zien. Toen hij dat niet kreeg, is hij weggevlucht. Niemand raakte gewond hierbij. De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld in de omgeving van de cafetaria naar de verdachte, die niet meer is aangetroffen.

Iets gezien? Deel het!

Het signalement van de verdachte luidt als volgt: een man met een normaal postuur, rond de 1.75 – 1.80 cm. De verdachte droeg een zwarte trainingsbroek met een basketbal-logo, bovenaan de linkerbroekspijp. Daarnaast had hij een donkerblauwe jas met capuchon.

Getuigen die informatie hebben of aan de hand van het signalement meer kunnen vertellen over de mogelijke identiteit van de verdachte worden verzocht om contact op te nemen met de politie via het onderstaande digitale tipformulier of telefonisch via 0900 – 88 44.