Maarheeze – (Foto’s) Dinsdagavond heeft iets voor middernacht een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven.

In noordelijke rijrichting was nabij tankstation Groote Bleek in Maarheeze een auto door onbekende oorzaak tegen een vangrail en vrachtwagen gebotst. De bestuurster van de auto bleef wonder boven wonder ongedeerd. Ze is uit voorzorg wel gecontroleerd in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ook de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De auto was tegen de zijkant van de oplegger van de vrachtwagen gebotst. De oplegger liep hierdoor blikschade op. De chauffeur was hevig geschrokken van het ongeval. Dat viel ook een ambulancebroeder op en hij gaf de chauffeur een troostende arm.

De auto raakte fors beschadigd en is afgesleept door een berger. De vrachtwagen kon z’n weg vervolgen naar een veilige parkeerlocatie.