Bowlen voor doven en slechthorenden

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Op zondag 17 maart vindt de eerste bowlingmiddag voor doven en slechthorenden plaats bij Pins&Pints Bowling in Nederweert.

Stichting Limburg Hoort Zo en Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg organiseren deze middag. De middag start om 14.00 uur met een demonstratie door professionele dove bowlers. Daarna kan iedereen zelf aan de slag. Om 16.00 uur is er de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Deze dag is speciaal voor mensen met een auditieve beperking. Zowel voor doven, slechthorenden en gebarentaalvaardigen als hun ouders. Aanmelden is verplicht. Deelname na aanmelding is gratis, de drank is wel voor eigen rekening. Reageer snel want: vol is vol.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website www.limburghoortzo.nl of www.ikkansporten.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie