Dubbele boerenbruiloft in Swartbroek

Ter gelegenheid van het 3 x 11 jarig bestaan van de boerenbruiloft in Swartbroek, zal er dit jaar een dubbele boerenbruiloft worden gevierd.

De tweelingbroers Gerrit en Pieter Kemper zullen in het huwelijk treden met de tweelingzussen Veerle en Celine Smolenaers. De wederzijdse ouders zijn Jan Vaessen en Renée Stribos en Erwin en Brigitte Roemen-van Heur. De getuigen zijn Chantal Weijers-Korten en Frank Raemakers.

De bruiloft zal worden gevierd op zaterdag 2 maart 2019. Om 19:30 uur start men in het schutterslokaal van schutterij St. Cornelius aan de Ittervoorterweg waar de “ondertrouw” plaatsvindt. Hierna trekt de stoet naar MFA Corneel waar rond de klok van 22.00 uur de “kerkelijke inzegening” plaatsvindt en daarna kan het bruiloftsfeest beginnen.

De muziek wordt verzorgd door de Spoeëkejaegerskapel en de band “Towerband”.