Herstel verlichting Maaseikerweg

1 reactie

Netbeheerder Enexis is woensdag begonnen met het herstel van de straatverlichting op de Maaseikerweg.

Een aantal weken geleden is er een storing opgetreden waardoor er relatief veel lichtmasten niet meer branden. Het gevolg was donkere gedeelten op de weg tussen de spoortunnel en Ringbaan-Zuid. Het leidde zelfs tot bijna-ongevallen, zo meldden buurtbewoners.

Monteurs moesten op twee locaties de grond in om het probleem te verhelpen. Voor de omgeving van de Beatrixlaan was het probleem al snel gevonden. Daar is men inmiddels begonnen met de herstelwerkzaamheden. Later vandaag wordt op de andere locatie, nabij de rotonde, gewerkt aan herstelwerkzaamheden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie