Netbeheerder Enexis is woensdag begonnen met het herstel van de straatverlichting op de Maaseikerweg.

Een aantal weken geleden is er een storing opgetreden waardoor er relatief veel lichtmasten niet meer branden. Het gevolg was donkere gedeelten op de weg tussen de spoortunnel en Ringbaan-Zuid. Het leidde zelfs tot bijna-ongevallen, zo meldden buurtbewoners.

Monteurs moesten op twee locaties de grond in om het probleem te verhelpen. Voor de omgeving van de Beatrixlaan was het probleem al snel gevonden. Daar is men inmiddels begonnen met de herstelwerkzaamheden. Later vandaag wordt op de andere locatie, nabij de rotonde, gewerkt aan herstelwerkzaamheden.

1 REACTIE

  1. Na lang wachten gebeurt er toch nog iets.
    Snap niet dat de gemeente Weert dit toelaat. Een drukke fietsroute zonder verlichting.
    WML is sneller bij lekkages van de waterleiding dan Enexis bij defecte stroomvoorziening lichtmasten.
    jammer dat men de melding dan niet terugkoppelt aan de melder. Moet je het lezen via Weertdegekste. Zeer communicatief bezig gemeente Weert.

Comments are closed.