Herstel straatverlichting blijkt complex

Algemeen Storingen Weert 12 reacties 1 min. leestijd

Er zijn op twee locaties al wat langere tijd storingen met de openbare verlichting. Het gaat om de Maaseikerweg (tussen Graswinkellaan en René van Chalonstraat) en de Ringbaan West (tussen Kazernelaan en spoortunnel). De oorzaak van beide storingen ligt niet aan de openbare verlichting van de gemeente Weert. De oorzaak ligt aan het zogenaamde voedingsnetwerk van netbeheerder Enexis. Enexis is met de aannemer druk bezig om beide storingen op te lossen.

Maaseikerweg

Enexis werkt er aan om voor het carnavalsweekend zoveel mogelijk openbare verlichting te kunnen laten branden, zo meldt de gemeente Weert donderdag.

Ringbaan West

Op de Ringbaan West legt Enexis een tijdelijk net aan op vrijdag 1 maart. Ter plekke is een wegafzetting waar het verkeer enige hinder van ondervindt. Het tijdelijk net is een noodvoorziening totdat Enexis de defecte kabel kan vervangen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
12 reacties