Mediaonderzoek WdG

WdG is dit jaar 15 jaar geworden. Van een vriendengroepwebsite in 2004 tot een platform met actualiteiten en acties in 2019. Het is ontstaan uit passie, vriendschap en de interesses voor de gebeurtenissen in Brabant en Limburg. We blijven graag doorontwikkelen.

Elke dag zijn we dag en nacht op pad voor tal van berichten. Maar ook jullie als bezoekers leveren veel informatie aan (dank daarvoor!). We experimenteren graag, zoals berichtgeving uit een bredere regio zoals je wellicht al hebt gemerkt. We kunnen natuurlijk veel afleiden uit bezoekersaantallen, maar we willen graag wat meer informatie.

Onlangs heeft onderzoekbureau Toponderzoek uit Horst een media-onderzoek uitgevoerd. Aanvullend hierop voeren wij ook nog een onderzoek uit. Wij zijn benieuwd waar jouw interesses liggen. Wellicht kunnen we inspelen op de resultaten die hier uit voortkomen.

Je kan ons wijzer maken door mee te doen via deze link:

https://enquete.toponderzoek.com/Weert

Alvast bedankt!