Opstopping Ringbaan-Noord na botsing

(Foto’s) Donderdagochtend heeft op de Ringbaan-Noord bij Boshoven een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van de fietsoversteek tussen Boshoven en Centrum-Noord was een vrachtwagen achterop zijn voorganger gebotst. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De vrachtwagens liepen lichte blikschade op.

Terwijl de vrachtwagenchauffeurs de schadeformulieren aan het invullen waren lieten ze de vrachtwagens op de Ringbaan staan. Passerende medewerkers van de Reinigingsdienst Weert zagen dat er opstoppingen ontstonden en regelden het verkeer in afwachting van de politie.

De politie dirigeerde vervolgens de vrachtwagens naar het kantorenpark Centrum-Noord waar het ongeval verder kon worden afgehandeld en zo kon het verkeer ongehinderd weer over de Ringbaan rijden.

[nggallery id=’7547′]