Screendump Instagram @rundfunkboys

(Video) Woensdagavond traden de Rundfunkboys op in een uitverkocht Munttheater. De twee vrienden Tim (Yannick van de Velde) en Erik (Tom van Kalmthout) werden voornalijk bekend met hun tv-programma ‘Rundfunk’, Dit was een absurde komedie, verdeeld in verschillende sketches, die zich afspeelde op een middelbare school. Vooral de leraar Duits is bij veel kijkers bijgebleven.

Maar gisteren stonden ze op de buhne van het Munttheater met hun theatershow `Wachstumsschmerzen’. Een show met eveneens snelle scènes, absurde grappen en slechte dans waarin ze het volwassen worden behandelen. Ze zijn er zelf ook nog lang niet klaar mee.

Tijdens het wachten voorafgaand aan de voorstelling gingen de heren aan de slag achter de schermen van het Weerter theater. Met een bus deodorant en lippenbalsem hadden de heren de grootste lol in de kleedkamer en op de gang waar de artiestenruimtes en kantoren zijn gelegen.

De gemaakte video gaat inmiddels viraal. Zo staat deze al de hele dag op nummer 1 bij Dumpert. Daar is de video al ruim 112.000 keer bekeken. Op hun eigen Instagram staat de video op bijna 45.000 weergaven.

Bekijk de video via Instagram

https://www.instagram.com/p/BuHN5DfAlO7/