(Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagochtend gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2.

In de rijrichting van Kelpen-Oler naar Nederweert / Weert waren ter hoogte van de toerit vanuit de Kelperviaduct drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een ambulance kwam ter plaatse en de ambulancebroeders hebben de inzittenden gecontroleerd op verwondingen. De voertuigen liepen blikschade op en zijn afgesleept door een berger.

Even verderop, onder het A2-viaduct tussen Kelpen-Oler en Weert, had ook een kop-staart botsing plaatsgevonden. Dit ongeval vond plaats in de file die er stond. Hier raakte twee personenauto’s bij betrokken. Niemand raakte gewond en een auto moest worden afgesleept door een berger.

4 REACTIES

  1. Zal mijn zwager blij zijn. Rijdt in een Volvo SUV en werkt gewoon met zijn handen (nou ja, ik moet toegeven, soms denkt hij ook wel eens).

  2. Allemaal op de rem voor die meneer in z’n Volvo SUV die van de toerit in één keer naar de linkerbaan schiet. Zo een die zich entrepreneur noemt en denkt dat hij de motor van de economie is en daarmee het recht heeft verworven om zichzelf vrij te stellen van de verkeersregels.

  3. Inderdaad ik maak dat soort idioten ook dagelijks mee. Die zotten denken dat ze door zo te rijden sneller op hun bestemming zijn. Ze brengen met hun gedrag ook anderen in gevaar. De straffen zijn véél te zacht. Een jaar of vijf zonder rijbewijs lijkt me een goede straf.

Comments are closed.