Virgil Nagel toch in halve finale HGT

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Holland's Got Talent

Aanstaande zaterdag 2 maart zal Virgil Nagel zijn tweede opwachting maken in de spectaculaire 3de halve finale van Holland’s Got Talent.

Op 26 januari werd hij door de strenge jury met wat huiswerk doorgelaten naar de volgende ronde. Deze feedback heeft hij ter harte genomen en heeft hij gebruikt bij de ontwikkeling van zijn nieuwe act. Het repeteren is inmiddels in volle gang.

Bont en blauw

Virgil zal zaterdag een bijzondere en unieke paaldans act neerzetten die niet zonder risico’s is: ‘Voor zo’n grote show wordt heel veel gerepeteerd. Het moet immers in één keer goed zijn, dus dat betekend heel veel de zwaartekracht trotseren, door vermoeidheid ben ik gewoon een paar meter naar beneden gevallen. Au! Maar ik had al veel schaafwonden dus deze blauwe plekken kunnen er ook nog wel bij!’ aldus een optimistische Virgil.

Virgil is met zijn paaldansact aanstaande zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie