Foto door: Arjaan Hamel

Winactie – Via WdG maak je kans op vrijkaarten voor de familievoorstelling [email protected] (8+) op vrijdag 8 maart in het Munttheater.

[email protected] is een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

`[email protected]’, met een knipoog naar de beroemde film `Home Alone’, is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag, beantwoord de prijsvraag, vul je NAW gegevens in en wie weet win jij wel 2 vrijkaarten! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

[email protected] | vrijdag 8 maart om 19:00 uur
Tickets & info: https://www.munttheater.nl/agenda/alonehome/.

Video via Youtube

https://youtu.be/A0vYWNcfKTM