Auto belandt in sloot naast A2

Ittervoort – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 14.40 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A2 tussen Grathem en Weert.

In de rijrichting van Weert was ter hoogte van Ittervoort een auto, met daarin vier inzittenden van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Uit voorzorg werd ook de brandweer gealarmeerd om bijstand te bieden. Ze legden een ladder over de sloot zodat de slachtoffers naar de twee toegesnelde ambulances konden worden gebracht. Tenminste twee inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept door een berger. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/fVHlLM45aoY