Vernieuwd Dennenoord geopend

(Foto’s) Zaterdagavond werd het vernieuwde Dennenoord in het IJzeren Man gebied op feestelijke wijze officieel geopend. De opening werd verricht in het bijzijn van wethouder Tessa Geelen.

De nieuwe bevlogen uitbaters Marc Creemers, Wouter Pinxten en Spencer Griët zijn al vanaf januari bezig geweest om het pand een geheel nieuwe invulling te geven. Dennenoord werd van boven tot onder aangepakt. De vloeren, de inrichting, de elektra, muren, keuken enzovoort.

Sentiment en de tradities

De nieuwe uitbaters hebben een uitnodigende en eigentijdse uitstraling gecreëerd die past bij de omgeving en daarnaast subtiel gebruik maken van het sentiment en de tradities van Dennenoord. De zaak moet gasten het gevoel geven van een familiebedrijf waar je je welkom voelt, in een informele sfeer. Naast het ruime assortiment aan speciaalbieren serveren Marc, Wouter en Spencer bijpassende (streek)gerechten die een stapje verder gaan dan enkel een borrelhap.

Zaterdagavond was het grote moment daar. Het Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord werd officieel geopend in het bijzijn van de mensen die de afgelopen tijd allemaal hard geholpen hebben met de transformatie.

Vervolgstappen

De vernieuwing is zo ingrijpend dat er nog een aantal verbouwingsstappen zullen volgen. Zo zal de grote zaal nog worden aangepakt en wordt het buitenterrein volledig vernieuwd. In de toekomst zal er een groter terras beschikbaar zijn zodat nog meer mensen bij mooi weer kunnen genieten van het uitzicht over de IJzeren Man. Ook voor de kinderen zal er een speeltuin worden gerealiseerd.

Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord gaat op 28 maart open voor het grote publiek. Je kan alle informatie volgen via: https://www.facebook.com/welkombijdennenoord/.