Update 22.00u – (Foto’s/video) De politie is donderdag in de late namiddag gealarmeerd voor een mogelijk schietincident op de St. Jozefslaan in Weert.

Buurtbewoners hadden schoten gehoord en een donkerkleurige auto hard weg zien rijden. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De straat is deels afgesloten. De politie is een onderzoek gestart. Ben je getuige geweest en heb je de politie nog niet gesproken? Bel dan 112. Er is inmiddels ook een Burgernet-bericht verstuurd.

Update 18.24u

Er zou vanuit een auto op een groep mensen zijn geschoten op de St. Jozefslaan. Buurtbewoners hebben mensen weg zien duiken in struiken en vervolgens weg zien rennen.

Update 19.27u

Het onderzoek is nog in volle gang. Getuigen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000. De bewoners van het afgesloten deel van de St. Jozefslaan mogen hun woning wel verlaten, maar niet terug naar binnen.

Update 20.05u

Het is op dit moment niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er ├╝berhaupt geschoten is. Om helder te krijgen wat er is gebeurd, doet de politie buurtonderzoek en komt graag in contact met getuigen die informatie hebben om het beeld compleet te krijgen. Ook is het onbekend hoeveel personen er in de auto zaten.

Update 22.00u

De politie heeft een bestelauto en een personenauto (van een verhuurbedrijf) in beslag genomen. Waarom is nog onduidelijk. Het onderzoek op locatie is afgerond. De St. Jozefslaan is weer open voor verkeer.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3065870

Video via Youtube

https://youtu.be/TF37CM82dsw