Trainingen voor de Singelloop

Op vrijdagavond 28 juni organiseert AV Weert de traditionele Mediweert Singelloop. Het parkoers loopt over de singels met de finish op de Oude Markt in Weert.

De afstanden zijn 5 en 10 kilometer (met een bedrijvenloop) en voor de jeugd zijn er afstanden van 1 en circa 3 km. Begin april kun je je inschrijven via www.inschrijven.nl. De bedrijven kunnen op de 5 en 10 kilometer meedoen (minimaal 3 deelnemers) info en aanmelden via: [email protected]

Voorbereidende trainingsgroep

Net als vorig jaar wordt er weer een trainingsgroep, voor lopers van de 5 en 10 kilometer, als voorbereiding op de deelname aan de Singelloop gestart. Gediplomeerde looptrainers van AV-Weert verzorgen 8 trainingen. Ook beginnende lopers kunnen zich op deze manier op een verantwoorde wijze voorbereiden. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen hier ook aan deelnemen.

De infoavond voor de trainingsgroep is op woensdag 17 april 19.00 uur in het clubhuis van AV-Weert, Parklaan 1c in Weert. De trainingen starten op donderdag 25 april om 19.00 uur (In overleg is het ook mogelijk op dinsdagavond de trainingen af te werken). Een conditietest is onderdeel van deze trainingen en iedereen krijgt een persoonlijk trainingsschema.

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 50,-. Dit is inclusief deelname aan de Singelloop.

Aanmelden en info: [email protected] of bellen naar 06-52689434. Bij aanmelden vermelden: voor- en achternaam, adres, woonplaats, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer en voorkeursafstand.