(Foto’s) Vier groepen van IKC Leuken mochten vandaag plaatsnemen in de nieuwe aanbouw van hun school. Dinsdag werd de uitbreiding van de school in het hartje van Leuken in gebruik genomen.

In 2017 werd het hoofdgebouw van IKC Leuken officieel geopend. Al snel bleek dat de school veel te klein was. Het leerlingenaantal is sneller en forser gegroeid dan verwacht. De gemeente en het schoolbestuur Meerderweert gingen om tafel om snel een oplossing te realiseren. Dat werd een uitbreiding op het reeds bestaande schoolgebouw.

Dinsdag was het dan eindelijk zover. Het nieuwe gedeelte werd officieel geopend. De nieuwe (extra) ingang was feestelijk aangekleed en natuurlijk werd eerst een lintje doorgeknipt voordat de enthousiaste leerlingen hun nieuwe lokalen konden betreden.

Dinsdag zijn de eerste twee lokalen in gebruik genomen. Bij een ander lokaal en een algemene ruimte vinden nog afwerkingswerkzaamheden plaats.

7 REACTIES

  1. IKC staat voor Integraal Kind Centrum. Dat wil zeggen dat er in het gebouw naast de school ook andere zaken gevestigd zijn zoals bijvoorbeeld de buitenschoolse opvang.

  2. Altijd dit is niet goed, dat is niet goed. Niemand die iets positiefs kan plaatsen als reactie?

    De leraren zijn top en het gebouw is mooi (vind ik).

Comments are closed.