Auto’s botsen in Haler

Haler – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 11.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Pinxtenstraat in Haler.

Ter hoogte van de Sniekstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Vermoedelijk wilde een van de auto’s de Sniekstraat oprijden en zag daarbij een naderend voertuig over het hoofd. Het gevolg was een flinke botsing. Door de klap belandde een van de auto’s tegen een lantaarnpaal.

De inzittenden, waaronder een kind, zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto’s raakten beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Het verkeer werd via het naastgelegen fietspad om het ongeval heen geleid.

De bestuurder van de auto die tegen de lantaarnpaal tot stilstand kwam was bezig met het bezorgen van maaltijden. Deze kunnen nu vandaag niet meer worden bezorgd.