Leende – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 12.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

In zuidelijke rijrichting waren bij Leende drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde tijdens filevorming op de A2 en er onvoldoende ruimte tussen de voertuigen zat. Het was erg druk op de weg door het paasverkeer.

Omdat er ook drie kinderen, waaronder een baby, betrokken waren bij het ongeval kwam uit voorzorg een ambulance ter plaatse. Gelukkig was iedereen met de schrik vrijgekomen. De kinderen kregen van de hulpverleners een knuffelbeertje om van de schrik te bekomen.

Eén rijstrook moest worden afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstond er een file tot aan Leenderheide. Ook aan de andere kant ontstond er een file. Dit kwam door kijkers.