Op zondag 14 april 2019 organiseert Jumbo Heerschap het Bijbaan Festival in Weert. Dit evenement vindt plaats op het grote parkeerterrein bij de supermarkt in de wijk Leuken. Het Bijbaan Festival is van 11.00 tot 16.00 uur.

Werving hulpkrachten

Het doel van het Bijbaan Festival is om op een leuke wijze hulpkrachten te werven voor een bijbaan in een van de Jumbo Heerschap supermarkten in Weert en Nederweert. Stap in sollicitatiebus en wellicht vind jij dé perfecte bijbaan! Hulpkrachten, schoolverlaters, stagiaires, BBL-studenten, iedereen is welkom tijdens het festival.

Er zijn medewerkers van de filialen uit Nederweert, Boshoven, Moesel, Collegeplein en Leuken aanwezig, zodat geïnteresseerden terecht kunnen voor meer informatie en direct kunnen solliciteren.

Het festival

Tijdens het festival zijn een mocktailbar, een BBQ en een DJ aanwezig. Voor meer info klik hier: https://www.facebook.com/events/1125602587612744/

Dus trommel al je vrienden en bekenden op en kom naar het leukste bijbaan festival van Weert! Maak er een feestje van en solliciteer direct in de sollicitatiebus!

In Heythuysen vindt het Bijbaan Festival plaats op zaterdag 13 april van 11.00 uur tot 16.00 uur.