Lintje voor de heer Kuppens

(Foto’s) Uit handen van locoburgemeester Tessa Geelen ontving de heer Kuppens op zondag 21 april 2019 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de huldiging van jubilarissen voorafgaand aan het koningsschieten bij Schutterij Sint Catharina Stramproy. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer H.P.T. (Hen) Kuppens woont in Stramproy.

EHBO Stramproy – Tungelroy

Vanaf 1997 is de heer Kuppens actief als EHBO-er. Hij was acht jaar bestuurslid. Naast zijn inzet als EHBO-er bij diverse evenementen is hij ook Lotusslachtoffer bij Lotus kring “De Kempen” en bij het Oranje Kruis.

Schutterij Sint Catharina Stramproy

De heer Kuppens zet zich al vele jaren in voor het Schutterswezen in het algemeen en voor Schutterij Sint Catharina in het bijzonder. Hij was negen jaar vicevoorzitter.

Daarnaast was hij leider van de vendelgroep en lid van het vendelpromotieteam van de Oud Limburgse Schuttersfederatie. Hij vertegenwoordigde de schutterij in diverse commissies van de schuttersbond “Eendracht Maakt Macht”.