Aanmelden voor Kivabola 2019

Kivabola staat voor Kindervakantiewerk Boshoven Laar en zal dit jaar worden gehouden van maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2019 (week 32). Kivabola is een 5-dagen durende activiteitenweek tijdens de zomervakantie die zich richt op kinderen van groep 3 t/m 8 in Boshoven en Laar. Ook is er dit jaar voor het eerst een pilot met groep 2.

Tijdens de Kivabolaweek worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het is een week waarin de kinderen kunnen genieten van leuke sporten, spellen en uitstapjes. Je kan jouw zoon of dochter nog t/m 30 april 2019 aanmelden via de website: http://www.kivabola.nl/aanmelden/aanmelden-kivabola. De aanmeldingen verlopen volledig digitaal en zijn definitief als de betaling is afgerond. Aanmelden na april is niet mogelijk.

Ga voor meer informatie over Kivabola naar www.kivabola.nl. Of volg hen op Facebook via www.facebook.com/kivabola.