Musical ‘Club van lelijke kinderen’

Nederweert / Weert – Een groep kinderen uit Weert en omgeving zijn al een tijdje bezig met het repeteren voor hun eerste musical! De club van lelijke kinderen.

Het achterliggende verhaal is dat Nederland heeft een nieuwe leider heeft, Isimo Plump. Hij wil alle lelijke kinderen het land uitzetten omdat Nederland mooi moet worden… en blijven. Een grote groep kinderen wordt met de bus afgevoerd naar een gevangenis. Maar Paul Flapoor ontsnapt… Samen met een vriendinnetje gaat hij een plan bedenken om de kids te bevrijden… en om Isimo uit te schakelen. Alle kinderen dansen, acteren en zingen de sterren van de hemel!

De show is geschikt voor groot en klein! De musical is te zien op 25 mei in de Pinnenhof aan de Kapelaniestraat 4 te Nederweert om 15.00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Keenter Hart in Weert, of bestel ze via [email protected]