Budel – (Foto’s) Zaterdag werd aan de Voorterdijk te Budel het traditionele Paasvuur ontstoken. Het evenement werd georganiseerd door Stichting Evenementen Jeugdclubs Budel (JCB).

Vanwege de droogte waren er vooraf voorzorgsmaatregelen afgesproken om de kans op (bos)brand uit te sluiten. Het Paasvuur vond dit jaar in afgeslankte vorm plaats, maar dat maakte de sfeer er niet minder om. Honderden mensen kwamen een kijkje nemen en genoten van het vreugdevuur. Daarna was er een gezellig samenzijn onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Bekijk een bijdrage van Foto Hammie.

3 REACTIES

  1. Ik vraag me nog steeds af waarom de overheid aan zulke grote paasvuren nog een vergunning afgeeft, zodat hulpverleners klaar moeten staan voor zo een “feestje”
    Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje, hapje en muziek kan ook met een veel en veel kleinere vuurtje….als dat al een vuurtje moet zijn!!
    Ook de organisatoren van dit soort aktiviteiten, zouden eens in de spiegel moeten kijken….en zich afvragen…waar zijn we mee bezig.!!

  2. maak je niet zo druk moeten ze dan alles van ons afnemen
    Straks bestaat er ook geen sinterklaas meer dan heb jij je zin

  3. Vanuit het oogpunt van milieuvervuiling, brandgevaar, verontreiniging, veiligheid en stank vindt ik ook dat paasvuren afgeschaft moeten worden.

Comments are closed.