Weert in beweging tijdens koopzondag

(Foto’s) De oranje loper was weer uitgerold en een keur aan clubs uit het rijke verenigingsleven van Weert presenteerden zich zondag in de Weerter binnenstad.

Punt Welzijn/Let’s Move en Centrummanagement Weert presenteerden tijdens de koopzondag de zogenaamde Dag van Sport & Bewegen. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans alle sporten te ontdekken door de lange oranje loper over de pleinen te volgen.

Er werd natuurlijk gewinkeld, maar ook gedanst, gevoetbald, geroeid… noem het maar op. Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’7810′]