Win gratis deelname drakenbootrace

Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Zaterdag 29 juni 2019 is het zover: een spannende en gezellige drakenbootrace op de Zuid-Willemsvaart in Weert. Zorg dat je erbij bent samen met familie, vrienden, buren, sportmaten en/of clubgenoten.

Drakenbootvaren is hot én echt niet moeilijk. Iedereen kan drakenbootvaren. Samen met je team, 16 peddelaars en één trommelaar, wacht je op het startschot om op het ritme van de trommel zo snel mogelijk naar de finish te varen. Hoe leuk is het, om zó dicht bij huis, mee te doen aan een dergelijk spektakel.

Kijk voor meer informatie op www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl.

Willen jij en je team gratis meedoen? Grijp nu je kans en doe mee aan de prijsvraag! Zijn jullie 16 jaar of ouder en kan je zwemmen? Bedenk dan een leuke naam voor jullie team en vul het onderstaande formulier in.

Winactie

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen.

De winnaar is N. Lambers met als teamnaam The “Weird” Dragons

Actievoorwaarden: Het team met de meest ludieke naam wint een gratis deelname aan het Kiwanis Drakenbootfestival op 29 juni 2019. De prijsvraag duurt t/m 28 april 2019. Actie geldt niet voor bedrijfsteams. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De inzender van de winnende teamnaam ontvangt in de week van 29 april een e-mail van WdG en/of Kiwanis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie