Ell – (Foto’s/video) De brandweer en politie zijn donderdagavond rond 23.05 uur gealarmeerd voor een autobrand in het natuurgebied Weerenbroekpoel tussen Swartbroek en Ell.

De hulpdiensten kregen eerst een adres in Swartbroek door, maar moesten via Ell omrijden om bij de autobrand te kunnen komen. Uiteindelijk trof men de brandende auto aan bij een zandweg nabij de visvijver in Ell. De auto was van twee vissers die donderdagavond even ontspannen wilden gaan genieten van de natuur.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto in lichterlaaie. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de auto was niet meer te redden. De auto zal worden afgesleept door een berger. Vermoedelijk is een technisch mankement de oorzaak geweest van de brand. De vissers zijn met hun spullen opgehaald en opgevangen door een bekende.

Video via Youtube

https://youtu.be/tD2loBy_1k4

2 REACTIES

  1. Vissers hebben om 23:00 niks meer te zoeken daar, mag je ‘s nachts niet vissen. Wel jammer van de auto, gun je niemand.

  2. Moet er weer eens op de kantine deur geklopt worden bij st Petrus!? Die hebben toch voldoende kontroleurs, bestuursleden en heel blad vol regeltjes en voorschriften. Maar komen ze nooit de kantine uit, sluiten de ogen, zijn niet aanspreekbaar en zijn respectloos naar hun leden. Welliswaar een grote vereniging, geen groots bestuur, geen beleid, geen inzicht en altijd wegkruipen achter excuses, onkunde en de weg van de minste weerstand volgen.

Comments are closed.