Brand in loods met hennepkwekerij

112 Weert 27 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend gealarmeerd voor een brand in een bedrijfspand aan de Vliesvenweg op industrieterrein De Kempen in Weert.

Bij aankomst van de hulpdiensten was er nog sprake van lichte rookontwikkeling. De brandweer wist een persoon uit het pand te halen. De brandhaard was moeilijk te bereiken. De brand werd vervolgens steeds heviger. Met een ladderwagen en door de omheining door te knippen wisten de brandweerlieden bij de brandhaard te komen.

De brand is inmiddels onder controle. In het pand, dat er van buiten verlaten uitzag, werd een hennepkwekerij aangetroffen. De persoon die in het pand aanwezig was is door de politie aangehouden. De brandweer is momenteel bezig met nabluswerkzaamheden.

Video via Youtube

https://youtu.be/mnhosJhIev4

[nggallery id=’7883′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
27 reacties