De Oelepot opent vandaag haar deuren

Algemeen Uitgaan Weert 4 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s) Op de Oelemarkt opent de Oelepot vandaag de deuren voor het grote publiek. Na maanden van verbouwen is het horecaplein een restaurant rijker.

Het pand, waar voorheen een bakker en daarna diverse cafés in waren gevestigd, heeft een ware metamorfose ondergaan. Het pand is van boven tot onder aangepakt en heeft het nodige bloed, zweet en tranen gekost. Diegenen die ooit op stap zijn geweest in het voormalige cafépand zullen het bijna niet meer terug kennen. Bij de verbouwing hebben lokale bedrijven hun inzet geleverd en het resultaat is er naar.

Wie het restaurant binnen loopt kan meteen recht in de keuken kijken. De keuken en het restaurantgedeelte zijn gescheiden met een grote glazen raam waardoor je letterlijk een kijkje in de keuken kan nemen. Het zitgedeelte straalt warmte en gezelligheid uit. Er is veel gebruik gemaakt van houten materialen. Daarnaast springen de oude foto’s van de Biest en Oelemarkt aan de muur in het oog.

Na een weekje proef draaien kan iedereen vanaf vandaag gaan genieten van de nieuwste aanwinst in Weert. De website is nog in de maak, maar je kan reserveren per telefoon via: 0495-755461. Je kan verder foto’s van de verbouwing en andere informatie terugvinden via Facebook: https://www.facebook.com/DeOelepot/.

[nggallery id=’7878′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties