Jongeman gewond bij ongeval op A2

Hunsel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend rond 8.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Hunsel.

In de rijrichting van Maastricht naar Weert waren meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Twee personenauto’s botsten achterop een taxibusje. Door de klap kwam een van de auto’s met de achterzijde op de middengeleider tot stilstand.

Een jongeman raakte gewond bij het ongeval. Uit voorzorg kwam ook een Officier van Dienst Geneeskunde ter plaatse om medische bijstand te verlenen. Alle andere betrokkenen, waaronder nog twee kinderen, kwamen met de schrik vrij.

De auto’s raakten flink beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer wordt via de vluchtstrook om het ongeval heen geleid.