File door ongeval op A2 bij Wessem

Wessem – Woensdagmiddag heeft omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Wessem.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht waren een personenauto met aanhanger en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Een ambulance kwam ter plaatse, maar zover bekend was iedereen met de schrik vrijgekomen

Door de klap was de aanhanger met houten balken gekanteld op de snelweg. Beide rijbanen werden volledig versperd. Het gevolg was een file op de snelweg tot voorbij de af- en toerit A2 aan de Roermondseweg in Weert.

De bergingswerkzaamheden zijn nog in volle gang. De snelweg blijft nog even afgesloten voor het verkeer. Het verkeer in beide rijrichtingen moet rekening houden met flinke verkeershinder. Aan de andere kant is een kijkersfile.