Maria-wandeling met stadsgidsen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

De Stadsgidsen van Weert organiseren op zondag 12 mei 2019 wederom een stadswandeling. Ditmaal betreft het een Maria-wandeling.

Loop eens met een van onze gidsen mee, door het centrum van Weert. Ze blijven vlakbij de huidige singels. De gids zal je overal wijzen op de aanwezigheid van de beelden, schilderijen etc. van de heilige maagd Maria. Natuurlijk wordt daarbij de achtergrond van deze Maria verering aan je uitgelegd. Naast het verleden krijgt het heden ook volop aandacht.

Nieuwsgierig? Loop dan eens met onze stadsgids mee. De kosten bedragen € 3,– p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). De wandeling duurt circa 1,5 uur. Het vertrekpunt is om 14.00 uur op de Markt bij de ingang van de Sint Martinuskerk in Weert.

Het is uiteraard ook mogelijk om op een voor jou geschikte datum en tijd een stadswandeling te boeken. Ook een culinaire stadswandeling behoort tot de mogelijkheden. Zie de website www.stadsgidsenweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie