Peuterwandel5daagse Groenewoud

In de week van 1 juli tot en met 5 juli 2019 gaan alle peuters van Kinderdagverblijf Waterwereld en Peuteropvang Dolfijn van Humankind aan de wandel.

Iedere dag wordt er om 10:00 uur gestart bij de locatie (Maaslandlaan 1A). In de omgeving is een wandelroute uitgestippeld speciaal toegespitst op onze actieve peuters. Diegenen die het gedurende de route even te veel wordt kan uitrusten in de bezemwagen. Want de bolderkar gaat mee op de route.

Meelopen? Dat kan

Ben je geen klant bij Humankind, maar wil je wel graag samen met jouw peuter meelopen? Dat kan! Meld je zelf en je peuter aan bij [email protected] of bel naar 0495-760923

Feestelijke intocht

Het moment suprême is natuurlijk de feestelijke intocht op vrijdag 5 juli om 10.30 uur op de locatie. Ouders, opa’s, oma’s, familie en vrienden zijn uitgenodigd om de peuterhelden onder luid gejuich de finish over te helpen.